menu

LINE-UP

14h
Voor de vroege Boeren en Boerinnen gaan de deuren reeds open om 14:00u. Neem deel aan het enige echte “BOERPONG”-toernooi, of kom gewoon kijken met een fris pintje in de hand en een streepje zomerse muziek op de achtergrond.
Meer info
Boerpong Toernooi
15h
Dé geknipte man om het festijn op gang te trekken. Voorzien van zomerse house-platen zakt hij op 3 augustus af naar de festivalweide, en brengt hij een ware Ibiza-sfeer tot bij ons.
Meer info
Jaak
16h
Bekend improvisatie- en radioconcept waarbij interactieve ambiance centraal staat. Interacties met het publiek en compleet foute muziek op het juiste moment zorgen voor hilariteit en verrassingen. Speelden eerder al Pukkelpop, Melkrock, Mano Mundo, etc. plat. Dat belooft!
Meer info
Radio Topkaas
18h
Gerenommeerd omwille van hun live-set met saxofoon, maar ook de DJ-Set staat bekend als (b)oerdegelijk. Eersteklas draaimeesters om het avondgedeelte van BOER ZOEKT BIER 2019 af te trappen.
Meer info
A&S DJ Set
19h
Sinds jaar en dag Hofleverancier van dansbare platen op zowat elk feest in Hasselt en omstreken. Speelde eerder in de Area V, Alken Outdoor Festival (AOF) en Neerpelt Open Air (NOA), en nam in 2012 deel aan het prestigieuze JIM TV-programma ‘My Set Rules’. Verwacht U aan de betere Electro- en Future-house platen.
Meer info
The Aftertouch
20h
DJ-duo gekend vanop Limburgse en Leuvense feestelijkheden. Met kwaliteitsvolle House-platen beloven we het U plechtig: ook U gaat er van dansen.
Meer info
V-Max
21h
Wat een boerenjaar heeft deze man achter de rug. De lijst van optredens is ellenlang, en dé kers op de taart was ongetwijfeld het Moose-optreden in februari in een uitverkocht Sportpaleis. Zijn act zelf kan het best omschreven worden in 3 woorden: ambiance, ambiance en ambiance. Ohja, ook “The Joe’ettes” komen meevieren.
Meer info
Joe Hardy
22h
Wonder-duo dat in Diepenbeek een thuismatch speelt. Vergezeld van 90's platen met de nodige foute muziek en afgewerkt met een vleugje retro, begeleiden ze de festivalweide van avond naar nacht. Neem uw dansschoenen mee!
Meer info
Kannix
23h
‘Jong geleerd is oud gedaan’, moet Maxime Vandooren gedacht hebben. Nog te jong om legaal een pint te mogen drinken, en toch al stevig aan de knoppen kunnen draaien. Nadat hij vorige zomer in het Vijverkafee (Diepenbeek) het dak eraf blies, komt hij dat dit jaar op BOER ZOEKT BIER nog eens vlotjes overdoen.
Meer info
DJ Nameless
00h
Een naam die klinkt als een klok binnen het Limburgse DJ-landschap. Resident-DJ op het Hasseltse openluchtevent Aper’eau, en eerder aanwezig op de allergrootste events zoals Balaton Sound (Hongarije), MoreThanBare (Ibiza) en Studio Brussel. Bereid je voor op de beste House, Dance en EDM platen van het moment.
Meer info
Brialmont
01h
Opkomend talent in de kunst van het draaien. Zijn DJ-set omvat doorgaans een evenwichtige selectie van het betere disco- en funkwerk. Het beste van vroeger en nu: funky schijven met beats waarvan je vergat dat je ze kende.
Meer info
Russel Hobbz
02h